Meditacijos

meditaciju paveikslelis_1Mes nuolat skubame, lekiame, o jei ir sustojame, tai ta būsena mums atrodo keista. Tarsi kažko trūksta. Tyla mus ima slėgti, kol galiausiai vėl imame bėgti…
O kartais taip reikia tylos, kad išgirstum natūralius savo kūno garsus, įsiklausytum į juos ir atsivertum esminiams gyvenimo pokyčiams.

Joga Nidra meditacija – tai stiprus įrankis, norintiems keisti savo gyvenimą.
Joga-Nidra – tai sąmonės atpalaidavimo technika, kuri neturi nieko bendro su miegu. Tai ypatingas sistemingas metodas, kuris padeda atsipalaiduoti fiziškai, protiškai ir emociškai.
Praktikuodami Joga-Nidra, mes ne tik ilsimės, bet ir restruktūrizuojam, gerinam savo asmenybę. Su kiekvienu nauju užsiėmimu, mes tarsi sudeginam savo senus įpročius, kad atgimti naujam gyvenimui.
Jums nieko nereikės daryti, tik ramiai gulėti ir klausytis instruktorės balso. Keliaujant po vizualizacijas ir vis labiau atsipalaiduojant, jūs ne tik ilsėsitės, bet ir lengviausiu būdu galėsite keisti savo gyvenimo kryptį.
Tai nereiškia, kad kasdienybėje galėsite sėdėti rankas sudėję ir lauksite, kol viskas bus patiekta ant lėkštutės. Bet po šios meditacijos, jei tik to patys norėsite, viskas bus kitaip. Lengviau? Nebūtinai, tačiau jėgų ir kryptingumo tikrai bus daugiau 😉

„Čakra. Spalva. Mintis“ – paskaitų ir meditacijų ciklas.
Šį ciklą sudaro 8 užsiėmimai – septyni kiekvienai čakrai ir vienas užsiėmimas, apjungiantis visas čakras.
Užsiėmimų metu:
– mokysimės įsiklausyti, pajausti, medituodami subalansuosime savo čakras;
– kiekvienas taip kaip mokame ir suvokiame, piešime savo čakrų mandalas. Viską lydės atitinkamą čakrą balansuojanti muzika ir kvapai;
– o taip pat versime čakras balansuojantį talismaną, kurį galėsite visada turėti su savimi – namie, darbe ar automobilyje.
Šis paskaitų ir meditacijų ciklas tiks ir praktikuojantiems jogą, ir žmonėms, kurie nori tiesiog gerai praleisti laiką linksmoje bendraminčių kompanijoje.

Prenatalinio ugdymo meditacijų ciklas – „Spalvos“, „Formos“, „Stichijų glėbyje“ – dėmesys skiriamas ne tik mamos atsipalaidavimui, bet ir bendravimui su dar negimusiu kūdikiu. Besilaukiančios mintimis tarsi nusiunčia savo vaikeliams spalvotą telegramą.

„Vidinės Deivės prabudimas“ – tai kvapni meditacija, kurios metu prisimename savo laukinę prigimtį ir ieškome kasdienybėje pasimetusios vidinės Deivės. Prabangus laikas su pačiu brangiausiu žmogumi – savimi 😉

Šokio meditacija – tai pašėlęs nutrūkgalviškas nuotykis moterims, kurios kasdienybėje pametė arba primiršo save. Laužome nusistovėjusius standartus, peržengiame komforto zonos ribas. Būname savimi!

Teminės meditacijos – tai vakarai, skirti konkrečiai pasirinktai temai. Jų metu sutelksime dėmesį į savo vidų ir medituodami stiprinsime savo asmenines savybes, ieškosime savo kūno ir dvasios jėgos centro, rasime dieviškumą savyje ir atsiversime Visatos meilei. Išmoksime būti „čia ir dabar“, girdėti save ir kitus, mylėti.
Visa tai, žinoma, ne per vieną kartą. Juk savęs pažinimui turime visą gyvenimą!

Meditacijoms rekomenduojama patogi, judesių nevaržanti apranga.
Meditacijos vyksta periodiškai. SEKITE NAUJIENAS!
meditaciju paveikslelis_2

DĖMESIO! Galime pravesti temines meditacijas ir kūrybinius užsiėmimus mūsų ar jūsų erdvėse, jums patogiu laiku.
Pasiūlymus siųskite el. paštu: unijoga@gmail.com

Parašykite komentarą

Spinduliuok gerą savijautą!